De Schager volleybalvereniging Polisport is in 1970 ontstaan als onderdeel van de Omni Sportvereniging Polisport en kent sportief gezien een uitstekend verleden met tal van successen. Onze talenten stroomden meermalen door naar de (inter)nationale competitie, met als uitschieter Quinta Steenbergen, die in 2016 uitkwam op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Ook de toekomst zien wij hoopvol en met vertrouwen tegemoet. Polisport Volleybal telt op dit moment circa 80 leden, waaronder een groeiend aantal jeugdleden. Naast sportieve prestaties hechten wij ook sterk aan breedtesport en spelplezier.  


Polisport Volleybal speelt dit seizoen met 3 herenteams en 1 damesteam in de competitie. Daarnaast heeft de vereniging een meiden A-team (16-18 jaar). Naast competitieleden zijn er ook ruim dertig recreantleden. Zij trainen elke week en kunnen eventueel ook eenmaal per maand volleybalwedstrijden spelen in de recreanten-competitie.  


Polisport Volleybal krijgt inkomsten via de contributie van haar leden. Deze inkomsten zijn zoveel mogelijk kostendekkend. De vereniging draait verder op louter vrijwilligers die veel tijd én hun ziel en zaligheid steken in onze mooie vereniging. Maar om de kwaliteit en het niveau van Polisport Volleybal te waarborgen is externe hulp érg belangrijk. 


Om die reden zijn wij op zoek naar sponsoren die onze club willen steunen! 


U kunt ons steunen door een eenmalige donatie of één of meerdere sponsorpakketten per seizoen af te nemen. U kunt uw sponsorpakket ten alle tijden eenzijdig opzeggen! 


Wat levert sponsoring u of uw bedrijf op?
 

Wanneer u kiest voor een van onze sponsorpakketten, of een combinatie hiervan, staat uw bedrijf er op onze website en in andere uitingen letterlijk gekleurd op. Uw bedrijf komt op een positieve manier in de media (dagblad, weekbladen, lokale omroep, etc.) en dat kweekt veel goodwill. Sponsoring levert u naast uitbreiding van de naamsbekendheid, uitstekende reclame en positieve pers ook een goed gevoel op, zo leert onze ervaring. Daarbij zijn in fiscaal opzicht aantrekkelijke voordelen van toepassing.  Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze penningmeester Bouke. U kunt hem bereiken op onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 06-11500056
E-mail: vbp.penningsmeester@gmail.com